Brett utbud av städtjänster

Bygg och städ går alltid hand i hand 

Med hjälp av vår erfarna och kompetenta personal erbjuder vi tjänster inom: 

✔ Byggstädning

Har du renoverat? Eller har du ett större bygge som behöver städas? Oavsett vilket så finns vi här för att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och säkerställer att du får ett skinande rent slutresultat.

✔ Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning till alla företag, oavsett storlek. Vårt städ utgår alltid från ditt företags behov. Vissa företag vill att vi städar deras lokaler varje dag medan andra enbart har behov av kontorsstädning en gång i veckan. Vi hjälper er att hitta rätt lösning för era behov.

✔ Flyttstädning

Det är mycket att tänka på när man skall flytta, låt därför oss hjälpa till med det mest tidskrävande, flyttstädningen. Medan vår professionella personal tar hand om städningen, kan du fokusera på att komma på plats i ditt nya boende.

✔ Hemstäd

Ge dig själv tid över till annat och njut av ett nystädat hem med hjälp av vår professionella hemstädning. Med oss  blir städningen en enkel och smidig upplevelse. Du väljer dessutom helt själv hur ofta du vill att vi ska komma och utföra hemstädning.

✔ Skolstädning

Vi arbetar för att skapa en god innemiljö som bidrar till elevernas och personalens välbefinnande samt minskade reparationskostnader av lokalerna. Vi erbjuder professionell städning av alla gemensamma utrymmen och hygienutrymmen med en systematisk och effektiv metod för att minska föroreningar. Vår utbildade personal arbetar för att skapa trygga och trivsamma miljöer genom att rengöra alla ytor och textiler utan farliga kemikalier.

✔ Golvvård

Vi är experter på att lägga golv och vet hur viktigt det är att underhålla dom därför har vi möjlighet att skräddarsy underhållsplaner efter just era specifika behov. Med dokumenterat utfört underhåll i en periodisk plan kan vi säkerställa hållbara golv med lång livslängd. Vår golvvård sker med minsta möjliga miljöpåverkan genom hållbara städmetoder.

✔ Fönsterputs

I alla våra städtjänster tänker vi på miljön, och fönsterputs är inget undantag. Det innebär att vi endast använder miljövänliga rengöringsmedel. Våra utbildade medarbetare tar hand om allt från 2-glas, 4-glas, ytterglas, mellanglasväggar till fasadglas och butiksfönster.

✔ Använd RUT-avdraget

RUT; Rengöring, Underhåll och Tvätt. Precis som namnet tyder är det tjänster av denna typ som berättigar rutavdrag. Man kan få RUT-avdrag på upp till 50 procent av arbetskostnaden. 
Tryck på knappen nedanför denna text för att räkna ut om du kan använda RUT-avdrag

Med 30 års erfarenhet önskar vi er välkomna till P&B golv AB

Kontakta Mikael Johansson på tel.0524-626 67