Textila golv förser dina lokaler med rätt akustik, komfort, luftkvalitet och känsla. 

Textilmattor

Oftast 4 meters bredd på rulle. Hård och tålig design för offentliga lokaler eller mjuk och fluffig till sovrummet eller myshörnan. 

Textilplattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap är flexibla och förknippas med snabba förändringar. Ett modulsystem av textilplattor kan snabbt anpassas efter nya behov, vilket ger mycket flexibel design och lägre kostnader vid förändringar. Textila plattor finns i en stor mängd utföranden i både innovativa mönster- och strukturer. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för din kreativitet då det finns oändliga möjligheterna att mixa och matcha olika designs för att passa in i olika designstilar och koncept.

Flotex
Kombinerar de praktiska egenskaperna i ett fjädrande golv med de halksäkra och akustiska egenskaper som vanligtvis förknippas med ett textiligolv. Starkt, hygieniskt och helt vattentät, det enda helt tvättbara textilgolvet på marknaden. Flotex erbjuder ett varmt, bekvämt och hygieniskt golv som är lämpligt för kommersiella utrymmen. Toppenprodukt för restaurang, afterski, korridorer och trappor.